پیش گفتار استاندارد" غذاهای اسم بندی و سرد شده با دوران ماندگاری طولانی- آئین کار بهداشتی" که توسط کمیسیون های مربوط تهیه و تدوین شده و در پنجاه و دومین جلسه کمیته ملی استاندارد میکروبیولوژی و بیولوژی مورخ 6/11/82 مورد تصویب قرار گرفته است، اینک به استناد بند یک ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371 بعنوان استاندارد ملی ایران منتشر می شود. از بهر حفظ همگامی و هماهنگی با تحولات و پیشرفتهای مربوط به ملت و جهانی در زمینه صنایع ، علوم ...